Ervaarklassen op uitstap

Afgelopen week trokken de ervaarklassen de wijde wereld in!

Ze konden een frisse neus ophalen en zich volledig uitleven op de terreinen van Puyenbroeck.

Zo werd het leren in de klas eventjes verplaatst naar buiten! En of dat succes had! De kinderen waren superenthousiast en de band tussen elkaar werd nog hechter!

Ontbijt bij meester Pieter

De klas van meester Pieter verkocht het meeste koekjes. Zij hebben hiermee een ontbijt gewonnen. Het heeft ongelooflijk gesmaakt.

Uitstap rusthuis Ter Caele

De klas van juf Anneke heeft een super leuke middag gehad.In rusthuis WZC Ter Caele hadden ze een muzikaal pak voorbereid met allerlei opdrachtjes. Deze opdrachtjes waren zeer leuk en de leerlingen hebben deze allen met plezier uitgevoerd. Deze gingen van zingen naar dansen, van knuffelen naar zoeken! Plezier alom. Als afsluiter heeft iedereen nog een lekker koekje gegeten en een glaasje limonade gedronken.

Het was meer dan een geslaagde middag en we gaan zeker nog eens terug!

 

Spelnamiddag

De vogeltjesklas van juf Lies en bijtjesklas van juf Marijke beleefden samen een super toffe spel namiddag. Eerst hebben we in de turnzaal allerlei spelletjes gespeeld met de volledige groep samen. Daarna mochten de leerlingen met allerlei speelgoed van de bijtjesklas spelen. Iedereen was super gelukkig en enthousiast. Als afsluiter werden we getrakteerd door juf Marijke op lekkere wafeltjes. Ze waren super lekker! De leerlingen kijken uit naar een volgend spelletjes namiddag.

De warmste week

Op dinsdag 27 november zijn de leerlingen van de structuurklas op bezoek geweest bij ‘een hart voor vluchtelingen Gent’. Daar hebben ze een hele dag meegeholpen in het centrum door textiel te sorteren en plooien, puzzels te sorteren, stoffen te knippen, schoenen te poetsen en voorzien van veters, … Het was een heel leerrijke, maar zeker ook een hartverwarmende dag!